Jordglob Utländska Bridgetidskrifter Jordglob

Scania Bridgekonsult förmedlar också prenumerationer på en del utländska tidskrifter. Om någon av nedanstående tidskrifter verkar passa, sätt då in rätt summa på Scania Bridgekonsults postgirokonto 79 72 22-7. Skriv på talongen vilken tidskrift det gäller. Skicka gärna också ett e-mail och förvarna om att betalning kommer. Priserna är baserade på den aktuella växelkursen, och snabba förändringar kan betyda att ni behöver betala något mer (eller mindre) än vad som står här.
  Senast uppdaterat: 2014-08-20

The Bridge World
Amerikansk tidskrift, som en gång i tiden grundades av Ely Culbertson. I dag sköter Jeff Rubens redaktörskapet med den äran, med god hjälp av tunga namn som Kit Woolsey, Larry Cohen, Eddie Kantar, Danny Kleinman, Eric Kokish och Beverly Kraft. Än i dag anser många att den är världens bästa bridgetidskrift. Skickas endast med flyg.
  Tolv 76-sidiga nummer per år; A5-format; 880 kr.

Australian Bridge
En av världens bästa tidskrifter, med Paul Marston som utmärkt redaktör. I budtävlingen Bidding Forum sitter många av världens bästa spelare i juryn, och resten av tidskriften är en fin blandning av information, tips, systemdiskussion och underhållning.
  Sex 36-sidiga nummer per år; stort format (205 x 275 mm); fyra färgsidor; 1 år 385 kr, 2 år 670 kr.

Dansk Bridge
Danmarks Bridgeförbunds medlemstidning med Ib Lundby som utmärkt redaktör är en av mina egna favoriter. Men så är det också dansk gemyt när det är som bäst. Turneringsrapporter, budtävlingar och material för nybörjare – allt presenteras med glimten i ögat. Bland många duktiga medarbetare märks Morten Andersen, Søren Christiansen, Villy Dam och Jens Kofoed.
  Tio 66-sidiga nummer per år; A5-format; 480 kr.

[ Tillbaka ]

Avdelare

Copyright © 2016, Scania Bridgekonsult